Eriks

2021-07-22

Let’s make industry work better

Wij zijn ERIKS Nederland, een ervaren en gespecialiseerde industriële dienstverlener met één missie: uw bedrijf beter en efficiënter maken. Met onze technologische kennis en vaardigheden.

GMT Benelux BV

2015-11-17

GMT Benelux is expert op het gebied van trillingsvraagstukken. Het is sinds de oprichting in 1987 ons doel om ongewenste trillingen te verminderen of te voorkomen door middel van innovatieve en hoogwaardige oplossingen. GMT staat voor Gummi Metall Technik, de techniek waarmee trillingen onder controle worden gebracht met producten van rubber en metaal. Vanuit onze vestiging in Venlo ondersteunen we met een team van 20 medewerkers onze klanten met advies op maat, metingen en berekeningen.

Het is ons doel om ongewenste trillingen te verminderen of te voorkomen door middel van innovatieve en hoogwaardige oplossingen. Daardoor verhogen we de prestaties en het leef- en werkcomfort van degenen die aan de trillingen worden blootgesteld. Ook zorgen onze oplossingen ervoor dat(productie)processen stabieler en efficiënter verlopen en dat er minder slijtage ontstaat. We bouwen samen met onze klanten aan duurzame oplossingen en reductie van lifecycle kosten.

GMT Benelux biedt een ruime keuze aan standaardoplossingen en ontwikkelt waar nodig maatwerk. Onze rubber metaal producten worden toegepast in de meest uiteenlopende toepassingen, variërend van Machinebouw tot Railvoertuigen en van Speciale Voertuigen tot met en High Tech.