Important KSC article MBD & PMI Test part

Visie -lange termijnperspectief

Visie en kennisborging:

Visie:
De term visie verwijst naar het gewenste lange termijnperspectief van een organisatie. Er is slechts één visie per organisatie. De visie wordt afgeleid van, en is in overeenstemming met de missionstatement. Missie en principes vormen samen de visie.: Wikipedia

Langs het hebben van een duidelijke visie om het lange termijnperspectief van een organisatie duidelijk vast te leggen is het niet onverstandig om kennisborging daar direct langs te laten lopen.

We leven in een kennis maatschappij waar het hebben van de juiste kennis direct langs de plannen van een organisatie dienen te worden geprojecteerd. Als kennisborging en deling door de gehele organisatie worden meegenomen zal je organisatie de juiste sterkte krijgen.

Een visie zorgt voor de juiste gekozen richting en kennis -borging en -deling zorgt voor de juiste inhoud om die richting mogelijk te maken.

KSC Wheel

Why a Knowledge Sharing Centre?

Things are running rather smoothly in the high tech manufacturing industry. Even so, this is no guarantee for the future. Collaboration based on knowledge sharing will brings us the new future.

The KSC is the connector between companies from the design and manufacturing industry, which bundles knowledge in an accessible way to achieve joint growth and collaborations on a trusted basis.

Read more

Also visit our other websites

X